PRIMA DONNA

PRIMA DONNA Livraison Ă  Domicile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 607 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Prima Donna. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 11:45 de bestelling was eigenlijk voor de volgende dag, en we hebben getelefoneerd om dit te annuleren zowel bij prima donna als gemaild naar take-away. ze zijn toch komen leveren, maar wij waren er niet en hebben alles terug laten meenemen.
13 mei 2022 om 23:25 Super lekker en ik had nog een vraagje en vriendelijk verder geholpen aan de telefoon
3 mei 2022 om 20:52 We hebben meer dan anderhalf uur moeten wachten. Na contact met Prima Donna werd duidelijk dat de bestelling niet doorgekomen was, hoewel wij wel een bevestiging ontvangen hadden. Uiteindelijk wel lekker gegeten. En ook de bezorger was ok.
24 feb 2022 om 15:20 Belachelijk lange wachttijd voor levering. Bijna anderhalf uur. Pizza is vrij klein en had op z'n minst toch echt verse kip verwacht ipv blokjes uit een pakje. Nee, hier bestel ik NOOIT meer.
22 feb 2022 om 23:22 Het duurde meer dan een uur vooraleer het eten er was, wat wel lang is voor 1 pizza, ook wetende dat ik in principe dicht bij de ovp woon. Als het eten er dan eindelijk was, lag het beleg allemaal naast de pizzabodem…
11 feb 2022 om 23:18 Simply the best pizza in Ghent. Especially value for money
13 dec 2021 om 21:37 Meer dan anderhalf uur gewacht. Bezorger was de weg kwijt
2 dec 2021 om 14:35 bestelling geplaatst om 11u met bezorgtijd 12.30 pas levering 13.15.
23 nov 2021 om 22:05 pizza lag helemaal overhoop bij aankomst; niet lekker!!!!
4 nov 2021 om 22:16 Duurde 1u+ terwijl het 30 min moest zijn. Eten was daarbovenop muf en droog
29 okt 2021 om 8:17 Goeie pizza, maar kwam uur later dan verwacht.
25 okt 2021 om 9:21 Pizza is good, but delivery time kept getting updated and being delayed.