PRIMA DONNA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 619 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Prima Donna. Meer weten? Ontdek meer

4 nov 2022 om 0:01 Komen op aangegeven tijd, super en heerlijke pizza's
17 okt 2022 om 19:50 Very fast service
15 sep 2022 om 21:31 Nice thin, classic base and tasty ingredients.
10 jul 2022 om 19:53 Diepvriesbrol. Echt slecht. Spijtig. kipblokjes uit pakje, niet te eten. Bovendien belachelijk lang moeten wachten. Ik heb het in de vuilbak gesmeten eerlijk gezegd.
30 jun 2022 om 11:45 de bestelling was eigenlijk voor de volgende dag, en we hebben getelefoneerd om dit te annuleren zowel bij prima donna als gemaild naar take-away. ze zijn toch komen leveren, maar wij waren er niet en hebben alles terug laten meenemen.
13 mei 2022 om 23:25 Super lekker en ik had nog een vraagje en vriendelijk verder geholpen aan de telefoon
3 mei 2022 om 20:52 We hebben meer dan anderhalf uur moeten wachten. Na contact met Prima Donna werd duidelijk dat de bestelling niet doorgekomen was, hoewel wij wel een bevestiging ontvangen hadden. Uiteindelijk wel lekker gegeten. En ook de bezorger was ok.
24 feb 2022 om 15:20 Belachelijk lange wachttijd voor levering. Bijna anderhalf uur. Pizza is vrij klein en had op z'n minst toch echt verse kip verwacht ipv blokjes uit een pakje. Nee, hier bestel ik NOOIT meer.